Hvem er Studentinord?

Studentinord er studentsamskipnad for studentene ved alle Nord universitets studiesteder i Trøndelag og Nordland, og ved Politihøgskolen avdeling Bodø. Vår oppgave er å tilby velferdstjenester for studentene der de studerer, for å gjøre hverdagen din som student litt enklere.

Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester

STUDENTBOLIG

Studentinord har studentboliger i seks byer der Nord universitet har studiested - over 1800 enheter til sammen. Vi tilbyr trygghet og ordnede forhold, gunstig husleie, lavt depositum og god hjelp fra våre vaktmestere og boligkonsulenter når som helst. Å bo i studentbolig er også den enkleste måten å bli kjent med andre studenter på.
Les mer om studentboliger her.

MAT OG DRIKKE

Vi driver kantiner og serveringssteder i Bodø, Mo i Rana, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal. Her tilbyr vi sunn og variert mat til gunstige studentpriser. Sjekk ut salatbaren vår! Vi har dessuten varierte varmlunsjmenyer og et rikt utvalg påsmurt brødmat. Kantinene våre er populære samlingssteder på studiestedene. Velkommen innom.
Les mer om mat og drikke her.

RÅDGIVNING OG HELSETJENESTER

Oppsøk vår råd og helsetjeneste for alle slags utfordringer - alt fra ensomhet og kjærlighetssorg til studieteknikk eller praktiske utfordringer. Vi tilbyr også samtaler og rådgivning via Teams eller telefon. Som student har du tilgang på helsestasjon med helsesykepleier og lege, enten på studiestedet eller i studiebyen. Gjennom studieåret tilbyr vi ulike studiemestringskurs, for eksempel med tema tidsplanlegging eller hvordan takle eksamensstress. Du kan også søke om refusjon av helseutgifter fra vår helsekasse.
Les mer om rådgivning og helsetjenester her.

BARNEHAGE

Våre barnehager har løsninger som er skreddersydd for deg som er student med barn. Blant annet kan vi tilby fleksible åpningstider i eksamensperioden, vi passer barn som er syke på eksamensdagen, og vi tilbyr barnehageplass til barn under ett år. Vi driver barnehager i Bodø, Levanger og Steinkjer.
Les mer om studentbarnehagene her.

STUDENTLIV

Studentlivet er mer enn forelesninger, oppgaver og eksamener. Vi legger til rette for at du skal kunne ha det godt sosialt mens du studerer, gjennom tett samarbeid med studentforeningene på de ulike studiestedene.
I Bodø, Mo i Rana, Steinkjer og Levanger har vi egne studentverter som hjelper nye studenter i gang med studentlivet.
Les mer om studentliv her.

STUDENTEN FØRST OG FREMST

Visjonen vår er Studenten først og fremst. Med det mener vi at det beste for hver enkelt student alltid skal settes først, og at tjenestene vi tilbyr skal være av fremste kvalitet på sitt område.
Visste du at styrelederen i Studentinord er en student, og at studentene har flertall i styret vårt?  

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×